Gurmet 02/2018
V příštím čísle oslavíme silvestr luxusními chlebíčky a současně probereme novoroční předsevzetí. Naučíme vás perfektní vývar consommé, variace na red velvet i nejlepší recepty ze sušené šunky. Těšte se na návod, jak sestavit kulinární kalendář na celý rok tak, aby vám nic neuteklo. Čeká vás reportáž z legendárního baru Bugsy’s, jehož majitel v polovině 90. let zakládal pražskou barovou scénu, i rozhovor s šéfkuchařem Janem Štěrbou, který vaří v noblesním prostředí zámku Mcely. Naučíme vás sestavit domácí bar a přidáme tipy na drinky. A jako dárek každý z vás dostane diář na příští rok.
Těšte se na návod, jak sestavit kulinární kalendář na celý rok tak, aby vám nic neuteklo. Čeká vás reportáž z legendárního baru Bugsy’s, jehož majitel v polovině 90. let zakládal pražskou barovou scénu, i rozhovor s šéfkuchařem Janem Štěrbou, který vaří v noblesním prostředí zámku Mcely. Naučíme vás sestavit domácí bar a přidáme tipy na drinky. A jako dárek každý z vás dostane diář na příští rok.
Vychází 8. 1.