Gurmet 1/2015
Co najdete v aktuálním vydání
Lednové vydání měsíčníku Gurmet (v prodeji od 12. prosince), který se od září postupně sloučil s časopisem Chuť a styl, vstupuje do nového roku s lákavou titulní stranou a atraktivním obsahem.
Pojďte zarolovat své první sushi, připravit skvělý domácí sulc, ochutnat Sardinii, Brno nebo třeba chilli, pěstované na Moravě, a mysleli jsme také na vás, kteří jste na sladké...
Baví vás zdobení dortů? Podívejte se, který dort vyhrál minulou výzvu a přijměte naši novou soutěžní výzvu - citronový koláč, nebo chcete-li, lemon meringue tart:
Pečte, zdobte, pošlete fotku a získejte robot Sencor!
Zajímá vás svět dobrého jídla a pití?
V novém Gurmetu si o něm také hodně počtete, například v rozhovoru s bloggery Marikou a Jiřím Kučovými, cestovatelskou Karolínou Konečnou, šéfkuchařem Janem Punčochářem, královnou sushi Bárou Rektorovou nebo Alenou a Hanou, moravskými pěstitelkami chilli. Své pravidelné rubriky pro vás opět připravili znalec kávy Lukáš Hejlík, kuchařka Kamura, sommelier Viktor Štajer a řada dalších redakčních spolupracovníků.
V aktuálním Gurmetu najdete recepty na jídla pro dny sváteční i všední. Upečte a uvařte si s námi:
cukroví last minute
odlehčená jídla na období mezi Vánoci a Novým rokem
chilli v receptech od polévky po dezert
silvestrovské sushi
novoroční sulc
jídla z ostrova Sardinie
maximální zužitkování surovin (kuře, brokolice, pečivo)
rychlé vaření aneb do půl hodiny na stole
zázvor v kuchyni
muffinové duo
lívance nad zlato
A navíc bonus pro nové předplatitele! Ke zlevněnému ročnímu předplatnému (za 260 Kč) dostanete DVD Hormonal Balance Jóga - více na www.astrosat.cz.