Krakonošův pstruh Suroviny pstruh 4 kusy (vykuchaný)bylinky 1 svazek (rozmarýn, petrželka, majoránka, tymián apod.)olej olivový 1 decilitrvíno bílé 1/2 decilitru (sladké)šťáva citronová 1,5 lžícejalovec 1 lžíce (kuličky)borovička (nebo gin, troška)pepř bílý (mletý)sůl Kategorie Sladkovodní Hodnotilo: 0
Králík pečený na divoko Suroviny králík 4 kusy (stehna)uzené maso 500 gramů (bůček, vařený)cibule 300 gramůčesnek 1 paličkaborovička 1 decilitr (nebo džin)olej 1 decilitrbobkový list 3 kusynové koření (mleté)pepř černý (mletý) Kategorie Králík pro alergiky na mléko pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 1
Kachní prsa na jalovci Suroviny kachní maso 4 kusy (prsa)borovička 2 decilitry (nebo gin)kompot brusinkový 100 gramůmed 3 lžícesůlpepřjalovec 1 větvička (celý)jalovec 1 lžíce (kuličky) Kategorie Kachna pro alergiky na mléko pro celiaky Hodnotilo: 0
Vepřové kotlety nadivoko Suroviny vepřové maso 4 plátky (kotlety s kostí)borůvky 1 balení (vanička)borovička 4 lžíce (nebo gin)worcesterská omáčka 2 lžícecukr 1 lžícemáslo 1 lžícejalovec 1 snítkamouka pšeničná hladká 1 lžičkaolej Kategorie Vepřová kotleta Hodnotilo: 0