RÝŽE S KADEŘÁVKEM, DÝNÍ A KAŠTANY Suroviny rýže 200 gramů (mix basmati a divoké)cibule červená 1 kusdýně 1 kus (střední)kadeřávek 200 gramůjedlé kaštany 150 gramů (uvařené)paprička chilli červená 2 kusyčesnek 2 stroužkyskořice (celá, svitek)petržel hladkolistá 1 hrst Kategorie Rýže pro vegetariány pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0
STEAK S RESTOVANOU ZELENINOU Suroviny hovězí maso 400 gramů (steak z vysokého roštěnce)nudle čínské 200 gramů (vaječné)zelí červené 1/4 kusukadeřávek 2 hrstimrkev 1 kusčesnek 1 stroužekzázvor (čerstvý 2 cm)koření kari 1 lžičkasójová omáčka 2 lžíce Kategorie Hovězí roštěná pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0
KADEŘÁVKOVÝ SALÁT S JABLKEM Suroviny kadeřávek 200 gramůjablka 2 kusybrusinky 1 hrstquinoa 100 gramů (barevná)ořechy vlašské 1 hrstsýr kozí 100 gramůsůl Zálivka: hořčice dijonská 1 lžícemed 1 lžícešťáva citronová 1 lžíceolej olivovýsůl Kategorie Zeleninové pro vegetariány pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0
Špenátová polévka I Suroviny kadeřávek 1 hrstcibule 1 kusčesnek 3 stroužkyfenykl 1 kusšpenát 4 hrsti (čerstvý)celer řapíkatý 3 snítkybrambory 1 kusvývar kuřecí 1,2 litrušťáva limetková (na dochucení) Kategorie Krémové pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0
PERFEKTNÍ VÝVAR A TOSKÁNSKÁ ZELENINOVÁ POLÉVKA Suroviny Vývar: kuřecí skelet 1 kusmrkev 1 kus (střední)petržel kořenová 1 kusceler 1/2 kusu (malý)cibule 1 kusbobkový list 1 kuspepř černý 6 kuličeknové koření 4 kuličkyolej řepkový (na zakápnutí) Polévka: mrkev 2 kusyceler řapíkatý 2 snítkyhrášek 100 gramů (mražený)těstoviny 2 hrsti (Conchiglie )kadeřávek 2 hrstifazole sterilované 400 mililitrů (červené)petržel hladkolistá (k podávání)sůlpepř Kategorie Vývary pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0