Třeboňská rybí polévka Suroviny Rybí polévka: vývar rybí 2,5 litrumrkev 100 gramůceler řapíkatý 100 gramůceler 120 gramůpetržel kořenová 120 gramůcibule 200 gramůmáslo 150 gramůmouka pšeničná hladká 50 gramůbadyán 1 kus Vývar: kapří hlava 1 kuskapří kostra 1 kusbobkový list 1 kusnové koření 10 kuličekpepř černý 30 kuličekkapří vnitřnosti 1 kus (očištěné srdce)kapří vnitřnosti (mlíčí nebo jikry)sůl Kategorie Vývary pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 1
SMETANOVÁ POLÉVKA S ŘASAMI Suroviny fazole bílé 250 gramů (velké)olej olivový 4 lžícecibule 2 kusy (menší)celer 1 kus (menší)rajčata 1 kusčesnek 1 stroužekbujon zeleninový 1 kostkabobkový list 2 listypepř Kategorie Smetanové pro vegetariány pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0