Losos marinovaný v červeném rybízu Suroviny Losos: losos 1 kilogram (filet s kůží)vermut 6 lžic (suchý)creme de cassis 2 lžícecukr krystal 120 gramůsůl hrubá 100 gramůpepř černý 2 lžíce (čerstvě mletý)kopr 1 hrstrybíz červený 350 gramů Relish: ocet rýžový 4 lžícecukr krystal 4 lžíceolej olivový 4 lžícehořčice dijonskáfenykl 1 kuscibule červená 1 kusrybíz červený 200 gramůkoprsůl Kategorie Ryby a plody moře pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diety pro diabetiky Hodnotilo: 0
Losos marinovaný v červeném rybízu s fenyklovo-rybízovým relishem Suroviny losos 1 kilogram (filety)vermut 6 lžic (suchý)creme de cassis 2 lžíce (rybízový)cukr krystal 120 gramůsůl hrubá 100 gramůpepř 2 lžíce (mletý)kopr 1 hrstrybíz červený 350 gramůsmetana zakysaná (k podávání) Relish: ocet rýžový 4 lžícecukr krystal 4 lžíceolej olivový 4 lžícehořčice dijonská 1/2 lžičkyfenykl 1 kuscibule červená 1 kusrybíz červený 200 gramůkopr 1,5 lžícesůl Kategorie Ryby a plody moře pro celiaky Hodnotilo: 0
Currant Jam Suroviny rum bílý 40 mililitrůcreme de cassis 20 mililitrůšťáva citronová 15 mililitrůpivo 150 mililitrů (zázvorové pivo)rybíz (čerstvý)máta (na ozdobu) Kategorie Nápoje pro alergiky na mléko pro celiaky pro vegetariány Hodnotilo: 0