Jelení kýta v zelenině Suroviny jelení maso 1 kilogram (jelení kýta vykostěná)voda 6 decilitrůzelenina kořenová 400 gramů (karotka, celer, petržel)víno červené 3 decilitry (suché)ocet 2 decilitry (8%)cibule 2 kusyslanina anglická 80 gramůmáslo 40 gramůolej 3 lžíce Kategorie Zvěřina pro alergiky na mléko pro celiaky Hodnotilo: 1
Jelení kýta s červenou omáčkou Suroviny jelení maso 1 kilogram (kýta)jalovec 1 lžícegin 15 mililitrůuzené maso 10 dekagramů (bůček bez kosti)rajčata 1/2 kilogramu (drcených, nebo loupaných )mrkev 1 kussůl Kategorie Zvěřina pro alergiky na mléko pro celiaky Hodnotilo: 0
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou Suroviny jelení maso 600 gramů (hřbet bez kosti)tymián 2 snítkyolej olivový 2 lžícehouby 400 gramů (čerstvé nebo Lesní směs Bonduelle)cibule 1 lžíce (nakrájené)máslo 30 gramůčesnek 2 stroužkypaprika chilli 1 kusrozmarýn 1 snítka Kategorie Zvěřina pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 1
Plátky z jelení kýty a brambory plněné tyrolským špekem Suroviny jelení maso 600 gramů (plátky z kýty)tymián 2 snítkyolej olivový 40 mililitrůpepř barevný (celý a hrubě mletý)sůl mořská (vločky na ozdobu)sůlbrambory 400 gramů (velké)tyrolský špek 80 gramů (nejlépe Jihotyrolský)smetana zakysaná 120 mililitrů (tučné 24%) Kategorie Zvěřina pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 0
Tatarák z jelena podle Mattea De Carli Suroviny jelení maso 350 gramůhouby 60 gramůhořčice hrubozrnná 1 lžička (Mustard)fíky 3 kusysůl 1 špetkapepř 1 špetka Kategorie Zvěřina Hodnotilo: 1