Pečený bůček na česneku Suroviny vepřový bůček s kostí a kůží 1 kilogramcibule žlutá 1 kuscibule červená 1 kusmletý kmín 1 lžičkapaprika zauzená 1 lžičkačesnek 1 paličkašalvěj 1 hrstolej olivový 60 mililitrůsůl Kategorie Vepřový bok Hodnotilo: 0
Segedínský guláš Suroviny vepřová plec 500 gramů (nebo kýta – pokrájená na kostky)sádlo 2 lžícecibule 3 kusyčesnek 3 stroužkymouka pšeničná hladká 2 lžícezelí kysané 1 sklenicepaprika sladká 4 lžícebobkový list 4 kusymletý kmín 1 lžička Kategorie Vepřová plec Hodnotilo: 0
Pečené zelí s klobáskou a jablkem Suroviny zelí sterilované 500 gramů (bílé)jablko 2 kusy (zelená)jablečný mošt 100 mililitrůklobása 3 kusy (jedna pálivá, dvě nepálivé)cukr třtinový 1 lžičkamletý kmín 1/2 lžičkyolej slunečnicovýsůlčerstvě mletý pepř Kategorie Z masa a uzenin Hodnotilo: 1