Filety z okouníka v citronové omáčce s tymiánem Suroviny okouník 600 gramů (filety s kůží)cibule 2 kusy (bílá)česnek 1 stroužekmáslo bylinkové 1 gram (alpské Meggle)vývar zeleninový 150 mililitrůsmetana na vaření 230 mililitrů (15% tuku Meggle)rýže dlouhozrnná 150 gramůsůl 1 špetkacitron 1 kus (bez chemického ošetření) Kategorie Mořské pro děti pro celiaky Hodnotilo: 1
SMAŽENÝ OKOUNÍK S BRAMBOROVÝM SALÁTEM Suroviny okouník 800 gramů (filet)víno bílé 100 mililitrůšalvěj 1/2 lžičky (sušená)petržel hladkolistá 1 hrstrozmarýn 1/2 lžičky (sušený)česnek 1/2 lžičky (granulovaný)mouka pšeničná hladká (na obalení)vejce 2 kusystrouhanka (kukuřičná nebo panko na obalení) brambory: sůl 600 gramůkoriandr 1 lžíce (drcený)cibule červená 1 kusslanina anglická 100 gramůpetržel hladkolistá 1 hrstocet 1 lžíce (červený)olej řepkový 1 lžícesůlpepř Kategorie Ryby a plody moře pro alergiky na mléko pro děti pro diabetiky Hodnotilo: 0
Pikantní okouník Suroviny okouník 4 kusysójová omáčka 4 lžíce (např. Tamari)omáčka na ryby 2 lžíce (sladkokyselá)med 2 lžícepepř (mletý)sůlpomeranče 2 kusy (velké sladké)cibule červená 1 kus (menší)olej olivový 2 lžíce Kategorie Ryby a plody moře pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky Hodnotilo: 0