FAZOLOVO-RÝŽOVÝ SALÁT S ŘEDKVIČKAMI A ŠPENÁTEM Suroviny fazole bílé 200 gramů (vařené)rýže 200 gramů (červená vařená)olej olivový 4 lžícepórek 200 gramůředkvičky 20 kusůšpenát 100 gramů (čerstvý)umeocet 2 lžícepetrželová nať Kategorie Zeleninové pro diety pro alergiky na mléko pro děti pro diabetiky pro vegetariány pro celiaky Hodnotilo: 0
ČOČKOVÁ BOLOŇSKÁ OMÁČKA S TĚSTOVINAMI Suroviny mrkev 3 kusy (větší)rajčata sušená 170 gramůčesnek 3 stroužkycibule 1 kus (větší)rajčata sterilovaná 1 plechovkarajčatové pyré 1 plechovkačočka zelená 2,5 hrnku (může být i hnědá nebo černá-předem namočená)těstoviny 500 gramů (bezlepkové -např. kukuřičné,žitné)řasy mořské (kousek) Kategorie Omáčky pro vegetariány pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 1
QUINOOVÝ PILAF Suroviny olej olivový 2 lžícecibule 1/4 hrnku (na kostičky)paprika zelená 1/2 hrnkučesnek 1 stroužek (utřený)quinoa 1 hrnekvývar zeleninový 2 hrnkypetrželová nať (čerstvá)sůlkurkuma Kategorie Rýže pro diety pro alergiky na mléko pro děti pro diabetiky pro vegetariány pro celiaky Hodnotilo: 1
Brokolicová polévka I Suroviny brokolice 250 gramůvoda 750 mililitrůmáslo 4 lžícemouka kukuřičná 1 lžíce (jemně mletá)mléko 500 mililitrůpepř 1/2 lžičkysůl 1 lžička (nerafinovaná)petrželová nať 1 hrst (nasekaná) Kategorie Krémové pro vegetariány pro děti pro celiaky pro diabetiky Hodnotilo: 1