Kuře po gruzínsku Suroviny kuře 1 kus (celé)cibule 5 kusůbrambory 5 kusů (větší)rajčata 1 kilogram (lze nahradit naloženými, nebo protlakem)olej 100 mililitrůčesnek 4 stroužkypetržel hladkolistá 1 lžíce (zelená, nasekaná)koriandr 1 lžíce (nasekaná nať)saturejka 1 lžíce (nasekaná čerstvá, nebo sušená) Kategorie Kuře Hodnotilo: 0
Pečené plněné brambory Suroviny brambory 12 kusů (střední, moučné)sýr s modrou plísní 200 gramů (např. Niva nebo Gorgonzola)rajčata sušená 120 gramůtyrolský špek 120 gramůcibule 1 kusolej olivový 1/2 decilitrupepř (čerstvě drcený)sůlsaturejka 1 snítka (nebo tymián, na ozdobení) Kategorie Brambory pro celiaky Hodnotilo: 1
Kuře s houbovou nádivkou Suroviny kuře 1 kusžampiony 250 gramůmléko 2 decilitryrohlík 2 kusy (bílý)cibulka jarní 3 kusylibeček 1/2 hrsti (nasekaná nať)saturejka 1/2 hrsti (nasekaná)vejce 1 kusstrouhanka 2 lžíce Kategorie Kuře Hodnotilo: 2
Zapečená rajčata s bramborovou nádivkou Suroviny rajčata 8 kusů (velká a pevná)brambory 400 gramů (vařené, oloupané)sýr tavený 200 gramů (se šunkou)cibule 1 kusmasox 1 kostkaolej olivovýceler řapíkatý 6 sníteksaturejkapepř černý (mletý) Kategorie Ze zeleniny pro děti Hodnotilo: 0
Hamburský hrnec Suroviny vepřové maso 250 gramůfazolky zelené 500 gramůhrušky 250 gramů (tvrdé)brambory 750 gramůsaturejka 1 snítka (čerstvá)sůlpetržel kadeřavá/kudrnka (na ozdobu) Kategorie Vepřový bok pro alergiky na mléko pro děti pro celiaky Hodnotilo: 0
Pstruh po provensálsku Suroviny pstruh 4 kusypepř (čerstvě drcený)chléb toastový 8 plátkůmléko 80 mililitrůtymián 4 lžícecibule šalotka 5 kusůolej olivový 5 lžicčesnek 3 stroužkyšalvěj 1 lžíce Kategorie Sladkovodní pro vegetariány pro děti pro diabetiky pro diety Hodnotilo: 0