DIVOČÁK S ANANASEM A PASTINÁKOVÝM PYRÉ
Suroviny
Divočák:
- maso z divočáka 800 gramů ( Windsor bok)
- cibule 80 gramů
- česnek 20 gramů
- paprička chilli červená 4 gramy (Piri Piri)
- šťáva pomerančová 200 mililitrů
- omáčka hoisin 8 lžic
- rybí omáčka 40 mililitrů
- zázvor 20 gramů (čerstvý)
- cukr třtinový 4 gramy
Topinambur:
- topinambury 200 gramů
- mléko 400 mililitrů
- tymián 8 gramů (čerstvý)
- máslo 40 gramů
- maldonská sůl
- olej (na opečení)
- máslo (na opečení)
Presovaný ananas:
Pastinákové pyré:
- pastinák 200 gramů
- mléko 200 mililitrů
- máslo 40 gramů
- tymián 8 gramů (čerstvý)
- olej lanýžový 12 mililitrů
- maldonská sůl