Bageta s ančovičkami a cibulovou marmeládou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V pánvi rozehřejte olivový olej. Červenou cibuli nakrájenou na klínky nechte orestovat, po cca 10 minutách osolte a opepřete. Přilijte vínem, zastříkněte balzamikovým octem a přidejte lžičku tmavého cukru. Vařte, dokud se tekutina nevypaří a cibule nezkaramelizuje (cca 45 min.). Cibulovou marmeládu je lepší připřavit den předem.

Bagetu nakrájenou na centimetrové plátky opečte v troubě a potom potřete stroužkem česneku. Lehce vychladlé plátky pečiva potřete Bertolli s máslem a olivovým olejem, navrstvěte cibulovou marmeládu, ančovičku, pokrájené olivy a ozdobte rukolou.

Poznámka k receptu

Cibulová marmeláda vydrží v lednici několik týdnů.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...