Bruschetta

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Plátky bílého chleba pokapeme olivovým olejem a opečeme je z obou stran dozlatova v troubě zapnuté na gril.

Mezitím omyjeme rajčata, nakrájíme je nadrobno a nasypeme do misky. Přidáme dva až tři stroužky česneku nakrájené na tenké plátky, posypeme bazalkou, osolíme, zakápneme olivovým olejem a promícháme.

Opečené plátky chleba potřeme zbylým česnekem, rozdělíme na ně ochucená rajčata a ihned podáváme, dokud je chléb ještě teplý a křupavý.

Poznámka k receptu

Nechte ochucená rajčata krátce odležet v chladničce, aby se všechny chutě hezky prolnuly.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...