Bruschetta s řapíkatým salátkem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Očištěné celerové řapíky zbavte tuhých vláken („nití“) a pokrájejte na kostičky.

2. V míse smíchejte majonézu, lučinu, kopr, kapary, citronovou šťávu, sůl a pepř. Dobře vše promíchejte. Nakonec přidejte pokrájený celer.

3. Těsně před servírováním opečte bagety nasucho na pánvi nebo na plotně, případně je vložte do trouby pod gril na 2 minuty z každé strany. Opečené kousky potřete česnekem.

4. Naneste na bagety celerovou směs a ihned podávejte.

Poznámka k receptu

V sezoně chřestu, která se kvapem blíží, vyměňte v salátu celer za lehce povařený a prudce zchlazený zelený chřest. A nezapomeňte, že nejlepší je ten český z Hostína!

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...