Chlebové trojhránky dvou chutí
Seznam surovin
- ředkvičky 1 svazek
- tvaroh měkký 1 kus
- sýr krémový 1 kus (Žervé, nejlépe pažitkové)
- chléb 4 plátky (2 druhy - 2 + 2 kusy)
- pepř černý (mletý)
- sůl
Postup přípravy
Ředkvičky omyjeme a najemno nakrájíme. Smícháme je s měkkým tvarohem a dochutíme solí a pepřem.
Krajíce 2 druhů chleba přepůlíme a každý půlkrajíc pak rozdělíme diagonálně.
Trojhránky 1. chleba namažeme pažitkovým žervé a přiklopíme. Trojhránky 2. chleba namažeme ředkvičkovou pomazánkou a přiklopíme.
Poznámka k receptu
Servírujeme jako rychlou svačinu nebo snídani, anebo je zabalíme s sebou na cesty.
Načítám komentáře...