CREMA DI PEPERONCINI – DOMÁCÍ CHILLI PASTA

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Než začnete pastu dělat, nasaďte si rukavice. Papričky omyjte pod tekoucí studenou vodou, podélně rozřízněte a důkladně zbavte semen. Tác vyložte čistou utěrkou a nasypejte na ni polovinu soli. Na ni jednu vedle druhé rozprostřete půlky papriček – vždy řeznou stranou dolů – a zasypte zbytkem soli. Překryjte další utěrkou a zatěžkejte tácem. Nechte 1–2 dny stát.

2. Každou papričku důkladně očistěte od soli – nejlépe to jde malým štětečkem – a v mixéru rozmixujte spolu s česnekem na pastu. Dejte do sklenic, zalijte olejem a uložte do lednice.

Hodnocení: 3,0/5

Hodnotilo: 1

Vaše hodnocení: 3

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...