Crudité s hráškovým dipem

Seznam surovin

Na dip:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Nejdříve připravíme dip. Hrášek krátce spaříme ve vroucí vodě, propláchneme ho studenou vodou a necháme odkapat. Pak ho nasypeme do sekacího strojku, přidáme citronovou šťávu a polovinu jogurtu a vše rozsekáme na kaši. Přelijeme ji do mísy, přimícháme zbylý jogurt, jemně nakrájenou mátu a parmazán a podle chuti osolíme a opepříme.

Okurku, papriku, brokolici a ředkvičky omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší delší kusy. Připravenou zeleninu rozložíme na mísu a doplníme miskou s hráškovým dipem, do kterého si bude každý kousky zeleniny namáčet.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...