Humrová galantina s palmovým srdíčkem a fenyklovou omáčkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Do mixéru dáme butterfish, půlku smetany, vejce, sůl, pepř, bazalku a důkladně rozmixujeme.

Přidáme uvařeného, na menší kousky překrojeného humra. Směs důkladně promícháme, pomocí fólie zabalíme do úhledných válečků, které zavážeme a pečeme 60 min. na 60 °C.

Palmová srdíčka překrojíme na plátky a marinujeme v pestu. Humrovou krustu připravíme z rozpuštěného humrového másla. Důkladně promícháme a dochutíme solí.

Fenyklová omáčka: Nadrobno nakrájíme cibuli s fenyklem, na oleji dozlatova orestujeme a zalijeme smetanou. Vaříme 20 min. Rozmixujeme a přecedíme.

Poznámka k receptu

Pokrm se pěkně snoubí s růžovými víny.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...