Jablečné chuťovky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Jablka omyjeme a opatrně je zbavíme jádřinců (nejlépe speciální vykrajovačkou) tak, aby jablka zůstala v celku.

Do otvoru v každém jablku zasuneme nožičku klobásy, jablka rozložíme do pekáče, podlijeme trochou vody, vložíme do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 20 minut (podle tvrdosti jablek).

Horká upečená jablka rozdělíme na talíře, každé nakrojíme do kříže a posypeme čerstvě nastrouhaným křenem.

Poznámka k receptu

Takto připravená jablka podávejte ještě horká. Nejlepší přílohou je celozrnný chléb.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...