Slaný koláč

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Na rozválené listové těsto natřete vrstvu crème fraîche, na ni naskládejte plátky slaniny, celé ančovičky a na kolečka nakrájenou cibuli. Bohatě posypte nahrubo nastrouhaným ementálem.

2. Pečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 20 minut. Nechte chvilku vychladnout a krájejte na porce. Koláč chutná teplý i studený.

Poznámka k receptu

Na slaný koláč inspirovaný slavným alsaským tarte flambée potřebujete jen pár surovin, kterým to ovšem společně výborně ladí. Odolejte pokušení ho ještě vylepšovat, takhle je totiž úplně dokonalý.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...