Špenátový koláč s parmazánem

Seznam surovin

Těsto:

Náplň:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Mouku rychle zpracujte s máslem, sýrem a žloutkem na těsto a nechte ho nejmíň 1 hodinu odležet v chladu.

2. Všechny suroviny na náplň promíchejte dohromady, osolte a okořeňte a přesuňte je do hlubší formy, vyložené pečicím papírem.

3. Horkovzdušnou troubu předehřejte na 170 °C (elektrickou na 180 °C). Ztuhlé těsto nastrouhejte přímo do formy vyložené pečicím papírem na náplň tak, aby byla drobenkou z těsta rovnoměrně pokrytá.

4. Koláč pečte asi 40 minut (až bude náplň prohřátá a těsto upečené dozlatova.

Poznámka k receptu

Jeden z nejlahodnějších důkazů faktu, že koláče nemusí být jen sladké.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...