Krabí kremrole
Seznam surovin
- listové těsto 400 gramů
- krabí tyčinky 250 gramů
- olej 2 lžíce
- vejce 1 kus (na potření)
- sůl
Postup přípravy
Listové těsto vyválejte na tenký plát a nakrájejte ho na 3cm široké a asi 20 cm dlouhé pruhy. Potřete je olejem a navíjejte je na krabí tyčinky jako kremrole.
Ruličky položte na plech vyložený pečicím papírem, každou potřete rozšlehaným vejce a posypte solí. Plech vložte do předehřáté trouby (na 220°C) a upečte při 180°C do zlatova.
Podávejte se špenátem nebo zeleninovým salátem a bílým vínem.
Recept na domácí listové těsto najdete zde.
Poznámka k receptu
Tyčinky před zabalením do těsta posypte citronovým pepřem.
Načítám komentáře...