Minipapilotky
Seznam surovin
- listové těsto 200 gramů
- cibulka jarní 1 svazek
- citron 2 kusy (oloupaný)
- krabí tyčinky 250 gramů
- bílek 1 kus
- pepř černý 5 gramů (drcený)
- olej 300 mililitrů (na smažení)
Postup přípravy
Drobně nakrájejte cibulku i s natí, na malé kousky nakrájejte citrony a krabí maso.
Na pomoučněném vále hodně tence vyválejte listové těsto, nakrájejte ho na čtverce asi 15 na 15 cm. Okraje potřete bílkem, do středu dejte kousek kraba, cibulku, citron, posypte drceným pepřem a
stočte jako bábrlata.
Krátce usmažte ve fritovacím hrnci nebo vyšší vrstvě oleje. Usmažené položte na papírový ubrousek a nechte odsát přebytečný tuk.
Načítám komentáře...