Mísa "namoč si sám"

Seznam surovin

Na DIP:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Smetanový jogurt promícháme v misce s nasekanými bylinkami, ochutíme solí, přidáme nasekaný česnek nebo jemně nakrájené feferonky, opepříme a dip necháme asi 30 minut odležet v chladničce.

Všechnu zeleninu omyjeme a nakrájíme ji spolu se sýry a uzeninou na nudličky, případně na kostičky (ty pak ještě napíchneme na párátka).

Na větší talíř postavíme menší talíř a do jeho středu misku s dipem. Po obvodu obou talířů rozložíme zeleninu se sýry a uzeninou, přidáme chipsy a vše postavíme doprostřed stolu, aby si každý mohl jednotlivé kousky namáčet do dipu v misce.

Poznámka k receptu

Na servírování je ideální otočný dřevěný podnos, na který postavíte oba talíře s dipem. Stačí pak jen podnos pootočit, abyste měli kousek, který chcete, u sebe. Jako přílohu podávejte na kolečka nakrájené pečivo.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...