Okurkový tatarák

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Okurku (salátovku nebo hadovku) vydrbejte kartáčkem a neoloupanou nakrájejte na kostičky. Smíchejte s 1 hrstí nasekané máty a 1 hrstí nasekaných mandlí. Pak přidejte lžíci nebo 2 olivového oleje a bílého vinného octa a nakonec do směsi rozdrobte asi 100 g fety. Promíchejte a podávejte.

Poznámka k receptu

Základem je dokonale dochucený salát z jednoho druhu zeleniny. Tyhle tataráky obstojí jako předkrm, osvěží jako drobná chuťovka a zahrají si i jako sytá příloha. Pohrajte si s bylinkami, dochucovadly, sýry a ořechy.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...