Pěnová pochoutka z lososa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Lososa vyndejte z konzervy, nechte okapat a nakrájejte na malé kousky.

Avokádo rozřežte a vyndejte dužninu. Našlehejte smetanu a dejte jí do lednice. Asi minutu pomixujte lososa, avokádo, vaječný bílek a šťávu z citrónu. Po vyndání z mixéru vložte do mísy, do které následně přimíchejte našlehanou smetanu a špetku soli. Počkejte, až vytvořená směs dosáhne světlé barvy a trochu si sedne. Ideálně nechte odpočinout v lednici na dvacet minut. Můžete dochutit pepřem a extra panenským olejem.

Servírujeme na plátcích křupavého/opečeného chleba s kouskem rukoly.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...