Asijská kachní paštika

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Očistěte kachní játra, nasekejte cibuli a stroužky česneku. Rozpalte v pánvi lžíci másla a orestujte nejprve cibuli a česnek, pak přisypte játra. Zprudka je opečte, osolte, opepřete a vsypte 1 lžičku koření pěti vůní. Podlijte likérem grand Marnier, nechte ho odpařit a stáhněte z plotny. Vmíchejte smetanu ke šlehání, změklé máslo a a rozmixujte dohladka. Rozdělte paštiku do sklenic a přelijte dalším rozpuštěným máslem, mělo by stačit 100 g. Když začne tuhnout, ozdobte ho hvězdičkou badyánu a pomerančovou kůrou.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...