Bruschetta s olivovou pomazánkou, černými olivami v rozmarýnu a mortadelou
Seznam surovin
- bageta 1 kus
- pomazánka 1 kus (olivová, tapenáda)
- olivy černé 50 gramů
- Mortadella 8 plátků
- olej olivový 4 lžíce
- česnek 1 stroužek
- bazalka 1 snítka
- pepř černý
Postup přípravy
1. Bruschettu rozkrojíme na osm plátků silných asi 1,5 cm. Opečeme na sucho v pánvi a na závěr lehce zakápneme olivovým olejem. Každý plátek potřeme olivovou pomazánkou EasySandwich.
2. Černé olivy nakrájíme na plátky a smícháme s utřeným česnekem se sekanou bazalkou. Opepříme. Dobře zamícháme a poklademe plátky bruchetty. Na závěr poklademe plátky mortadely.
Poznámka k receptu
https://www.receptyschuti.cz/skola-foodstylingu/skola-foodstylingu-ondreje-slaniny-ciabatta-s-olivovou-pomazankou-cernymi-olivami-v-rozmarynu-a-mortadely/14
Načítám komentáře...