Dietní pomazánka z kuřecího masa

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Kuřecí maso a oloupaný celer vložíme do hrnce, přidáme bobkový list a nové koření, zalijeme 2 hrnky vody, osolíme a maso uvaříme doměkka.

Vývar slijeme a maso i celer necháme vychladnout. Pak maso s celerem nakrájíme na kousky, vložíme je do vhodné nádoby, přidáme několik lžic vývaru a vše rozmixujeme tyčovým mixérem na hladkou pastu.

Na závěr pomazánku ochutíme solí a pepřem a vmícháme do ní na malé kousky nasekanou papriku a nasekané čerstvé bylinky.

Poznámka k receptu

Pomazánku podávejte namazanou na plátcích celozrnné bagety. Pokud nemusíte dodržovat přísnou dietu, přidejte do pomazánky ještě 3 lžíce majonézy nebo 3 lžíce kečupu či 2 lžíce francouzské hořčice.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...