Králičí paštika s ciderem a jablky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Na lžíci másla orestujte nasekanou cibuli a česnek, pak přidejte očištěná králičí játra a zprudka je orestujte. Osolte, opepřete a vsypte 1 lžičku provensálského koření. Přilijte cider, nechte ho odpařit a stáhněte pánev z plotny. Nechte směs trochu zchladnout, přilijte smetanu ke šlehání, přidejte změklé máslo a rozmixujte dohladka. Přelijte do sklenic. Nechte nabobtnat plátek želatiny a nakrájejte na drobné kostičky ½ jablka. Přiveďte k varu vodu, stáhněte ji z plotny, nechte maličko zchladnout a vmíchejte želatinu a jablka. Přelijte přes paštiku a nechte zchladnout.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...