Kuřecí paštika s barevným pepřem

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

V pánvi rozpalte lžíci másla a orestujte na něm nasekanou cibuli a stroužky česneku. Vsypte očištěná kuřecí játra a nechte je zprudka zatáhnout. Osolte, opepřete a dochuťte lžičkou sušeného tymiánu. Podlijte bílým vínem a nechte ho odpařit. Játra by už v tu chvíli měla být hotová, pokud ne, ještě chvilku je opékejte. Stáhněte pánev z plotny a nechte směs zchladnout. Pak přidejte smetanu ke šlehání, změklé máslo a rozmixujte dohladka. Přelijte do sklenic. Rozpusťte další máslo, mělo by stačit 100 g, a přelijte ho přes paštiku. Když začne tuhnout, ozdobte ho barevným pepřem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...