Pomazánka z černé ředkve a jarní cibulky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Ředkve omyjte a oloupejte. Nastrouhejte je nahrubo a nechte asi 1 hodinu v cedníku nebo na sítu okapat.

2. Smíchejte je s bílým jogurtem a pomazánkovým máslem a přidejte prolisovaný česnek. Vše důkladně promíchejte.

3. Jarní cibulky pokrájejte na kolečka a zlehka je vmíchejte do pomazánky. Dochuťte solí a bílým pepřem a zakápněte trochou olivového oleje.

4. Podávejte s čerstvým chlebem, dozdobené ředkvičkou, cibulkou a klíčky řeřichy.

Poznámka k receptu

Můžete použít i černou ředkev.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...