POMAZÁNKA Z UZENÉ MAKRELY I

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte nadrobno, mrkev nastrouhejte nahrubo, pažitku nasekejte. Připravené suroviny promíchejte s tvarohem. Rybu zbavte kůže a kostí, nasekejte nadrobno a vmíchejte do pomazánky. Podle chuti osolte, opepřete a dolaďte citronovou šťávou. Pomazánku uložte do lednice a nechte vychladit, aby se chutě prolnuly. Krajíce chleba opečte na ohni a podávejte.

Poznámka k receptu

Výrazná pomazánka z uzené ryby je jako stvořená ke chlebu opečenému na ohni. Udělejte ji pro ty, kdo si nepotrpí na buřty, nebo pokud plánujete pobyt u táboráku protáhnout. Později večer přijde vhod.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...