Ředkvičková pomazánka I
Seznam surovin
- ředkvičky 1 svazek
- sýr 150 gramů
- cibulka jarní 3 kusy
- sýr polotvrdý 60 gramů (Gouda)
- mandle 1 hrst (plátky)
- sůl
- pepř
- pečivo (tmavé k podávání)
Postup přípravy
1. Ředkvičky nakrájejte nadrobno a vložte do větší misky. Přidejte najemno nakrájenou jarní cibulku, nastrouhanou goudu, čerstvý sýr a promíchejte. Osolte a opepřete.
2. Mandle nasucho opražte na pánvi, zvýrazní to jejich chuť. Na krajíčky chleba namažte pomazánku, posypejte ji nasucho opečenými mandlemi a podávejte.
Poznámka k receptu
Ředkvičky jsou nabité vitaminy, minerály a vlákninou a téhle pomazánce dodají pikantní chuť. Opražené mandle se postarají o křupavost a povýší rychlou svačinu na zážitek.
Načítám komentáře...