Tvarohový krém s uzenou rybou a majonézou
Seznam surovin
- tvaroh měkký 300 gramů
- majonéza 125 gramů
- cibule 1 kus
- uzená ryba 300 gramů
- smetana na šlehání 3 lžíce
- paprika sladká 1/2 lžičky
- worcesterská omáčka 4 kapky
- šťáva citronová
- sůl
- pepř
- petržel kadeřavá/kudrnka 1 hrst (na ozdobu)
- rajčata 1 kus (na ozdobu)
Postup přípravy
Tvaroh našlehejte s majonézou. Cibuli oloupejte a nasekejte najemno.
Rybí maso zbavte kostí a rozmačkejte vidličkou (nebo umelte). Přimíchejte maso a cibuli k tvarohu, zjemněte smetanou, ochuťte paprikou, citronovou šťávou, worcesterem, solí a pepřem a dobře rozmíchejte.
Krém ozdobně naneste na talířky, posypejte nasekanou zelenou petrželkou a plátky rajčat.
Podávejte s bílým pečivem nebo topinkami.
Načítám komentáře...