Vajíčková pomazánka

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Pokud už nemáte vejce vařená, tak je vařte 8 minut. Rychle zchlaďte ve studené vodě a oloupejte.

2. Vejce podélně rozřízněte, žloutky dejte do misky, bílky nakrájejte nadrobno spolu s okurkami a cibulí. Žloutky utřete se solí, hořčicí, majonézou a žervé. Přidejte okurky, cibulku a bílky, vše promíchejte, ochuťte čerstvě umletým pepřem a nadrobno posekanou pažitkou.

Poznámka k receptu

Po skončení koledy snad neexistuje domácnost, kde by se k večeři nepodávala vajíčková pomazánka. Je to ten nejlepší a nejsnazší způsob, jak zpracovat natvrdo vařená vejce.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...