Quesadillas indígenas - Kuřecí quesadilly
Seznam surovin
- tortilla 4 kusy (kukuřičné)
- drůbeží maso 400 gramů (masová směs tostadas de pollo)
- rajčatová pasta 4 lžíce (salsa)
- sýr 150 gramů (eidam)
- olej 4 lžíce (rostlinný)
- smetana zakysaná 200 gramů
- salát ledový (k podávání)
Postup přípravy
Sýr nastrouhejte a spolu s masovou směsí vložte do kukuřičné tortilly. Vytvořte kapsu ve tvaru půlměsíce (nesnažte se tortillu naplnit až po okraj, aby z ní náplň během smažení nevypadla).
V pánvi rozpalte olej a kapsy v něm z obou stran opečte dozlatova. Před podáváním tortillu otevřete nebo rozřízněte, posypte nakrájeným salátem a ozdobte zakysanou smetanou.
Načítám komentáře...