Rajčata plněná tuňákem
Seznam surovin
- tuňák ve vlastní šťávě 1 konzerva
- rajčata 8 kusů (velká)
- zeleninová směs sterilovaná 1 sklenice (ve sladkokyselém nálevu )
- cibule 1 kus (malá)
- celer 100 gramů
- olivy černé 12 kusů (vypeckované)
- jablka 1 kus
- hroznové víno 100 gramů
- majonéza 1 kelímek (nízkotučná)
- semínka slunečnicová (na posypání, nemusí být)
Postup přípravy
Rajčatům seřízněte vršek a vnitřky vydlabejte do misky.
Tuňáka smíchejte s jemně nakrájeným celerem, vnitřky z rajčat, podle potřeby překrájenou odkapanou zeleninou ve sladkokyselém nálevu, nakrájenou cibulí, překrájenými černými olivami, hrozny a nakrájenými jablky.
Přidejte nízkotučnou majonézu a směs dobře promíchejte. Rajčata naplňte směsí a posypte slunečnicovými semínky.
Načítám komentáře...