Řepný tatarák

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Tři malé řepy nakrájejte na drobné kostičky. Smíchejte se 2 lžícemi nasekaných kaparů, 1 lžičkou smetanového křenu a 2–4 lžícemi zakysané smetany. Vmíchejte nasekané bylinky – ideální je 1 hrst kopru a 1 hrst máty. Dolaďte solí, pepřem a citronovou šťávou.

Poznámka k receptu

Základem je dokonale dochucený salát z jednoho druhu zeleniny. Tyhle tataráky obstojí jako předkrm, osvěží jako drobná chuťovka a zahrají si i jako sytá příloha. Pohrajte si s bylinkami, dochucovadly, sýry a ořechy.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...