Rumové bagetky

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Hrušky zbavte slupky, vykrojte z nich jádřince a dužinu pokrájejte na silnější plátky. Naložte je na 2 hodiny do rumu a nechte v něm řádně nasáknout.

2. Rozmíchejte 2 lžíce másla s nadrcenou chilli papričkou a nechte alespoň 10 minut odstát.

3. Troubu předehřejte na 180 °C. Bagetky rozkrojte a pomažte na povrchu zlehka máslem. Vložte do trouby asi na 5 minut.

4. V grilovací pánvi na másle (můžete použít i klasickou, popřípadě domácí gril) hrušky z každé strany přibližně 3 minuty opékejte.

5. Bagetky potřete chilli máslem a položte na ně plátky hrušek. Na závěr pokrm dozdobte čerstvou řeřichou.

Poznámka k receptu

Místo hrušek můžete použít jablka.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...