Tempura I

Seznam surovin

Na základ:

Těstíčko:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Nejprve si připravte těstíčko. Vejce ušlehejte v misce s 1 hrnkem ledové vody a prosátou moukou a jen zlehka vše promíchejte. Nevadí, když ve směsi zůstanou hrudky.

2. Do tohoto těstíčka namáčejte na menší kousky nakrájenou rybu, podélně překrojené baby karotky, fazolky, krevety a lístečky špenátu.

3. Krátce dozlatova smažte ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje. Podávejte s křenem wasabi (nebo s kvalitní sójovou omáčkou).

Poznámka k receptu

Čtenářka Gita nám napsala: „Na těchto křupavých malých dobrůtkách, které mě naučila moje japonská kamarádka Aiko Taketani, si často a rádi pochutnáváme. A tak se o recept

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...