Vaječné šišky s majonézou

Seznam surovin

Na obalení:

Na majonézu:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Z čerstvých vajec, mléka a polohrubé mouky vymícháme husté těstíčko. Přidáme do něj hrubě nastrouhaná vařená vejce a brambory a jemně nakrájenou cibulku, pažitku a slaninu, osolíme, přidáme kmín a promícháme.

Z těsta utvoříme šišky, které postupně obalíme v mouce, vejci a strouhance a usmažíme ve vyšší vrstvě oleje (nebo ve fritovacím hrnci) dozlatova.

Usmažené šišky necháme odkapat na savém ubrousku a podáváme s vajíčkovou majonézou.

Vajíčková majonéza: Uvařená vejce oloupeme, nasekáme najemno a promícháme s ostatními surovinami.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...