Ragú z lesních hub s polentou

Seznam surovin

Ragú:

Polenta:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. V pánvi smíchejte 2 hrnky vody, mléko a sůl. Přiveďte k varu a pomalu zašlehejte polentu. Snižte teplotu a za občasného míchání vařte 20 minut, dokud není polenta krémová. Stáhněte z plotny a vmíchejte máslo a najemno nastrouhaný parmazán.

2. Zatímco se polenta vaří, rozehřejte na pánvi máslo a orestujte na něm nadrobno nakrájenou šalotku a česnek. Přidejte nakrájené houby, balsamikový ocet, tymián, nasekaný rozmarýn a vařte asi 5 - 10 minut, dokud směs nezhnědne. Osolte a opepřete, vmíchejte kapustu a stáhněte z plotny. Rozdělte polentu na talíře, přidejte ragú a ihned podávejte ozdobené parmazánem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...