Carpaccio z bresaoly s hříbky

Seznam surovin

Carpaccio:

Zálivka:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Houby očistěte a nakrájejte na plátky. V hrnci zahřejte 200 ml vody s citronovou šťávou a špetkou soli. Dejte do ní plátky hub a nechte přejít varem. Sceďte a nechte vychladnout.

2. Plátky bresaoly naskládejte kruhovitě na talíř. na ně pak přijdou blanšírované plátky hub. Do středu přidejte dobře propláchnutý a osušený polníček.

3. Posypejte hoblinami parmazánu a posekanými vlašskými ořechy. Suroviny na dresing dobře promíchejte a zalijte carpaccio.

Poznámka k receptu

Carpaccio se nepřipravuje jen ze syrového masa. Skvělou a rychlou variantou je třeba vyzrálé sušené hovězí maso.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...