Galantina

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

1. Maso rozřízněte jako knihu (nedokrojte) a překryté kuchyňskou fólií je rozklepejte na necelý 1 cm tloušťky.

2. Ostatní ořez masa (syrový) nadvakrát pomelte. Přidejte vejce, sušené mléko, smetanu, na kostičky pokrájenou slaninu a brusinky. Osolte a opepřete a vše důkladně promíchejte.

3. Naklepané plátky masa osolte, poklaďte špenátovými lístky a každý potřete polovinou masové fáše.

4. Stočte do pevného válečku, zabalte do fólie, pak do alobalu a 40 minut vařte pozvolným varem ve vodě. Vyjměte, zprudka zchlaďte, ale nerozbalujte (až úplně vystydne). Poté pokrájejte na zhruba centimetrové plátky a podávejte s kopečkem marmelády.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...