Hovězí carpaccio

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Malou část čerstvých bylinek oddělíme stranou a větší část rozmixujeme s olejem. Do vzniklé marinády naložíme opláchnuté a osušené maso a uložíme ho na 24 hodin do chladu. Pak maso nakrájíme ostrým nožem na velmi tenké plátky.

Ledový salát omyjeme, nakrájíme na jemné nudličky, ochutíme zálivkou a rozložíme na čtyři talíře. Poklademe ho tenkými hovězími plátky, doprostřed navršíme nudličky zbylého salátu a nudličky pórku, které pokapeme zálivkou, vše posypeme parmazánem nastrouhaným na hoblinky a zbylými nasekanými bylinkami.

Poznámka k receptu

Carpaccio podávejte s čerstvým pečivem nebo čerstvým bílým chlebem a italským červeným vínem. Na dochucení dejte na stůl dobrý olivový olej, pepř a sůl (nejlépe v mlýnku).

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...