Hovězí tataráček

Seznam surovin

Na čokoládové toasty:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Maso naškrábeme nožem nebo umeleme ma masovém strojku a vložíme do mísy. Přidáme sůl, pepř, žloutek, olej a jemně nakrájenou cibulku, dobře promícháme a necháme v chladu odpočinout.

Čokoládu opatrně rozpustíme a vmícháme do ní drobně nakrájenou chilli papričku, vymačkanou štávu z nastrouhaného zázvoru a sójovou omáčku.

Plátky bagety opečeme nasucho, potřeme je olivovým olejem a velmi tenkou vrstvou připravené čokoládové pasty. Na polovinu plátků navršíme odleželé maso, přiklopíme je zbylými plátky bagety a pokapeme kečupem smíchaným s tabaskem.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...