Jarní nádivka s kopřivami s dipem z červené řepy

Seznam surovin

Na dip:

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Rohlíky nakrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem. Přidáme misku nadrobno nakrájených kopřiv, které
nejdříve očistíme a spaříme v horké vodě.

Uzené maso nakrájené na kostičky orestujeme na rozpálené pánvi. Osolíme, opepříme a dobře promícháme se směsí z rohlíků.

Vše vložíme do vymaštěného pekáčku, přelijeme vyšlehanými vejci, vložíme do předem vyhřáté trouby na 170° a pečeme cca 15 minut do zlatova.

Dip z červené řepy připravíme z očištěné a nadrobno nakrájené červené řepy, kterou uvaříme a poté rozmixujeme a propasírujeme. Osolíme a opepříme dle chuti.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...