Křehké kremrole se šunkou

Seznam surovin

Nákupní seznam na e-mail

Postup přípravy

Šunku nakrájíme na plátky o rozměrech asi 2 x 10 cm a do každé kremrole vložíme jeden proužek tak, aby vykukoval z obou stran.

Zbylou šunku nakrájíme nadrobno, promícháme ji s lučinou, osolíme, opepříme, přidáme olej, smetanu a nakrájenou pažitku a dobře rozmícháme na jemný krém, který podle potřeby ještě dochutíme.

Krém naplníme (nejlépe pomocí cukrářského sáčku) do kremrolí, které na talířích doplníme listy zeleného salátu a sterilovanými kyselými houbami. Kremrole chutnají skvěle k příjemné večeři a jsou i skvělým pohoštěním při různých oslavách.

Nehodnoceno

Hodnotilo: 0

Zatím nebylo hodnoceno

Komentáře k receptu

Načítám komentáře...